Web Analytics Made Easy -
StatCounter
White Dream Decor îți oferă

Decorațiuni PENTRU EvenimentE

Îndemnați de pasiune, de bun gust și de rafinament, am participat la sute de evenimente dând viață și culoare tuturor saloanelor de nuntă pe care le-am amenajat!

Decorațiuni Sală

Decorațiunile realizate de noi sunt rezultatul muncii unei întregi echipe de profesioniști care reuşeşte tot timpul să facă evenimente impecabile. Ne adăptam cerințelor dumneavoastră pentru ca evenimentul să iasă exact așa cum ați visat, vă ajutăm cu experiența pe care o avem în domeniul amenajărilor de nuntă și cu siguranță o să fiți mulțumiți de alegerea făcută!

Fum Greu

Se folosește îndeosebi la dansul mirilor iar împreună cu luminile care sunt proiectate pe suprafață de dans se realizează superbul efect de „dans pe nori”, fotografiile astfel realizate fiind de o frumusețe fără egal.

Tun de urmărire

Are un efect teatral și este folosit pentru momentele importante ale evenimentului: primirea invitaților, dansul mirilor, tort, apariția unui invitat special.

Tun Confetii

O nuntă reușită are nevoie de confetii.
Tunurile de confetii reprezintă cea mai bună modalitatea de a evidenția apogeul evenimentului fiind cea mai potrivită alegere pentru valsul mirilor, sosirea tortului, etc.

Lumini Ambientale

Luminile și efectele de lumini fac diferența. Efectele speciale de iluminat pot fi create în interior sau în exterior cu diferite culori, forme și mișcări. Iluminatul poate fi în ton cu tema aleasă și personalizat fiecărui eveniment în parte .

White Dream face ca evenimentul tău să fie perfect!

NAVIGARE

Acasă

Decorațiuni Evenimente

Oglinda Magică

Petrecerea Burlăcițelor

Aranjamente Florale

CONTACT

Telefon

Adresă Email

Locație

Bld.Bucovina Nr.28